Jar Of Hearts


Aaaaa hri nie saya bangun awal . Pukol 8 . Awal kan? Hahah jgn la jealous :D Okay ade mission act == Cri shawl bruu hoyeahh ;D And beli 2 , haha . Mcm lahh pkai jea kan -,- K harap hrap pakai ;O Pastu balek online, tgok youtube care2 nk pkai suma haha semangat doh ;D Then offline , makan , tido ZzzZzz . Well , kat kg memg lah bosan thap ape jea , hw bwak tpi tk buad satu hapak, memg trbaek en? ==

Tido smpi pkol 7. Tepuk . Bgun mandi kemas baju ( esok balek gombak yeah ;D) . Then mama ajk g rumah tok mie ( kg belah ayah ) Pegi jeala. Smpi smpi jea , kt pintu tu penuh dgn kanak-2 ribena tengah duduk mengelilingi lappy ayah su. And I was like ' cerita kartun apa diorg tgok nie?'. So saya join mengelilingi lappy . Ohhh , HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH rupanya == Ade 5 kerusi kat keliling lappy tu . Aih 5 jea? Budk sikit punya rmai. Tpi budk mule-2 jea penuh. Lame-2 kosong sbb semua nk pegy makan nasi dagang yg mama saya bawa -,-

So aku dgn perut yg kenyang nie chop satu kerusi. Duk lah kt situ. Ayah su bukk dua lappy. Satu lappy kecik , yg mini tu. Satu lagi lappy biasa tu. So dlm bnyk-2 kazen I tuh , bahagi dua group la. Nk wayang yg start awal , gi lah dkt lappy mini tu. Nk wayang start lmbt skit g dkt lappy besar tu. Haaa ak amek wayang awal ;D Duk lha dpn lappy tu tgok smpi cerita tu habis hahaha. Layan jea la == Ayah su ckp aku hantu kak limah sbb rmbut aku pling pnjg antare diorg-2 . Diorg pakat main rmbut aku , babis -___-

Dah hbes cerita tu. Ayah Mie suruh amek something dlm blik mama . So dgn 'takutnya' ajak Aniq Bazil teman ♥ Lmpu dlm blik tu dah bukk padehal --' Hahaha dia teman jea. Smpi smpi bilik , dia tgok dah cerah and he was like 'Allah , aku pk lampu tk bukk lagi' *dlm loghat tengganu . Hahaha lek ah bro , korg mcm tk phm perangai aku -____- Then dah hbes tu , ayah su bwak g 7e jap , nk beli topup & coklat semua then hntr balek dkt kg mak saya *Mama balek dlu tdi sbb nk kemas baju. So Lany , Anis , Hakim and semua . Farewell :'( Till met again, loveya guys xoxo ♥ Your cousin ;-)


No comments:

Post a Comment