Funeral

Oh mama , cpt lah balik -.- Saya nk keluar release tension nieeeee :/ Zzzz, weh korg smlm gempak gilaaa gentle lah ;D HAHAHA smlm hari pling tetttttttt ! Dgn tk sahurnya, pegi skolah perut kosong pastu haihhh mcm-2 hal kt skolah. Smpi waktu exam aku kua bpe bnyk kali tah. Jumpa kak jyma , hug dia semua. Eee iloveyoukak :') Kluar lagi, jumpa Hana & Sara. Semua org asyek tny bnde same, serabot sial aku! And smlm aku asyek dgr ayt nie 'tke cre' -.- Kkk aku tahu korg caring :')

Balik skolah , err again -.- Asyek nk termuntah je dohh. Dri smlm lg. Farah ckp aku mengandung hahaha babi apa kau ! Pastu blik trus pecah puasa pegi 7e beli Mountain Dew, coklat semua ah. Org ckp coklat boleh releasekan tension en? ;p Tpi tk pun smlm -.- ZZZZ. Petg tu berakhir semuanya haha fuck. Tk kesah ah, semoga dia bahagia :')

Blik rumah tu, mama suruh makan Poketful kfc yg dia beli tu. Dia tahu aku suka makan tu and dia tahu aku tengah serabot smpi dia tk bg ikut dia kluar dgn memb dia -.- Aku mkn sikit gilaa. Sumpahh, dah la fav aku tu -.- So, sorry mama :/ Mlm, nk dkt kol 9 something kluar. Lepak Mimi, Nida, Babe, Zaza. Kdg-2 dgn Aje. Hhaa sengal mimi's boyfie. Rasa nk termuntah lagi -.- Nida bnyk kali suruh aku balik hahaha walaooooo, tanak aku. Gentle weh, aku asal sebenarnya -.- Penyakit apa lh pulak nk dtg serang nie, aduhh :||

Balik terus tidurr zzzzz.

No comments:

Post a Comment