Happy and I Know It

*Entry terlebih panjang. Baca jika mau sahaja. Sekian.

Hi people. Happy November ! HAHA . K nk cerita psal smlm. 31/10 <3 Thanks a lot 31/10 sbb jadi hari yg paling happy dlm bulan bday aku nie. Zzzz iloveyou lah sayangg muahh ! :* Haha, okay firstly smlm aku klua awl gilaaaa! Smlm seharian doh klua. Klua mcm waktu skolah la, pkol 7 mcm tu tpi bukanlah ke sekolah :) Haha kiteorg dah hbes PMR nie, mcm dah hbes sekolah trus ;p Blahbla, pegi rumah Zaty park moto situ then abah Nida dtg amek kiteorg then hntr pegy Taman Tasek Sri Gombak :)

Apa kiteorg buat kt situ? HAHA JOG :D jog? jog ? jog?! Oh kelakarnya kan -.- Err nida yg mengajak sgt, tktau apa mimpi dia. So untuk tidak mengecewakan dia, kiteorg pun ikut sajoii ;) Tk jog nya pun, pnjat tangga dia pun dah cukup buat kiteorg lelah -.- Teruk aku kena bahan dkt situ -.- Ada cina buat tai chi, jpg diorg suruh aku join lah, suruh aku nyanyi lagu tai chi lah. 3 tenaga bergabung bahan aku == Mau tk terdiam seribu bahasa lah kan. Blahblah dah puas jalan semua, kiteorg jalan pegi breakfast dkt Nisma. Haha jauh kot, kewll en kiteorg? Yes yes biasalah tu, thankyou sbb memuji ;p Dah breakfast kiteorg pegi buat kerja gila. Tahu apa? Dgn tracksuit and kasut sekolahnya, #nsebbaikbajubiasa, kiteorg pegi amek bas 57 gerak CM which is terletak dkt dlm bandar tu :D

Hahahaha, sakai? Eh no no, kiteorg dah ckup kewll meh ;) Kalau dgn mmbe-2 korg, ada ke nk buat kerja gila mcm nie? Tkda kan? HAHA membe dgn kiteorg memg gempak skit lalala. Dah smpi tu, dgn muka tak malunya redah je. Jalan-2 mcm biasa . HAHA ngek sajoi. Kiteorg buat rantai Miuno. Omeyy meh! Rntai aku wrna biru ;) Nida pink, farah purple & zaty hitam. Biru memg fav colour dri kecik kay -.- Tkda kene mgene dgn Emon okay? And Emon tu pulak memg fav cartoon dri kecik and kebetulan pulak dia wrne biru sooo.... -.- Tkda masa aku nk tiru tiru org nie. Mcm tkde identiti sendiri je. Kan Nidaaaa kan? Muahahah :D

Ty beli rantai yg ada jam tu. Ya Allah, susah weh nk cri rntai nie. Kt Ts pun tkda. Smpi kt satu gerai kt cm nie, bnyk gila! Sygnya time tu duet aku ada 12 je -.- Ckup2 buat rntai miuno tu je. Ty suka gila rntai tu, aku pun dah lama mengidam rntai tu -.- Haih tkpa, next time i beli you k baby? :* Then aku jumpa Coklat yg aku dah lama nk. Mengidam coklat nie dri time raya hritu lagi. Akhirnya jumpa. Hutang duet zaty dlu. Hhaa thanks ty :D K pkol 12 balik. 1230 cmtu smpi kot. Mandi semayang melalak then straight tidur. Nida tidur ats katil dgn aku, smpi farah kt bwah. Hahah kejam kan? Lahh dia yg gedik tnak balik rumah yg dkt je tu spe suruh :D Pkol 330 kiteorg bgun then makan.

Blahblah Ty dtg balik. Then Farah hntr Nida balik. Pkol 6 tu kiteorg lepak balik. Nida pun dtg sini balik. Lepak lepak pkol 7 mcm tu balik. Nida je stay lgi rumah aku. Haha, pkol 830 kiteorg kluar. Pegi beli burger then lepak jap rumah mimi pastu hujanggg -.- Mus offer nk hntr nida. Naik kereta. Haha, dia tu bising gila doh. Mulut tk pernah berhenti bercerita, tk pernah berhenti angkat bakul. Zzz and sesuka sesedap rasa dia ckp aku nie bini dia number 3. Nida bini num 2. Bini num 1 takda, otw. HAHAHA, bapak sengal. Bini num 2 & num 3 ada. Bini num 1 nya tkda pulak :D

Dah hntr Nida balik tu, dia mrepek lagi lah mcm mcm dlm kereta tu. Ops, haa Alip pun ikut kiteorg time nie :) Alaa alip omey tuh ;p Mus ckp aku nie suck suka dkt budk f1 -.- Aku ckp omey pun salah. Zzzz. Alip tk hbis bukk cerita psal Azriq. Ohkay layan sajoii, mmbe dia kan. Kay dah smpi rumah Mimi balik, hujan berhenti. Kiteorg pun lepak ah dkt luar tu 3 org dalam kegelapan malam. Hahhaa, cerita psal tettt rahsia :) Mus tk hbes-2 ckp aku salah blabla ;( Aku bercerita smbil makan. Jpg diorg bengkek je cerita sekat-2 ;p Smpai mus peggkan burger aku tu suruh aku hbiskan cerita dlu -.- Dah hbes cerita tu, dia pulak cerita psal aweklah psal jenis laki lah mcm mcm lah. Balik dlm 1030 cm tulah. Diorg hntr ;)

Thanks Mus sbb bg semua nasihat yg berguna tu --' Tpi memg aku tgah buat semua tu pun. Haaha Mus ckp dia nk ikut aku pindah kg nty. Tempat seorg suami adalah di sisi isteri. Bhahahaha geli pulak aku == Btw thanks nida, zaty, farah, mimi & mus sbb jadikan last last Oktober nie gempak gila ;) Syg korg lah, gentle ;)

No comments:

Post a Comment