You'll Be Okay

Uhuhukxx, iterww windunyeww lhh dekad budaxx pakai bju wrneee ungu tuuu, huhukx ;( HAHA pelancau -.- #Ignore jap Ajim, Nida, Ika pleaseee :D Hahaha

Weh cina, akk rindu kau sial ;( Kau sombong dgn akk skrg en? Babi lama sial tk lepak dgn kau bangang. Kau mana nk dtg dkt akk dah waktu akk hbes kelas -.- Dlu , hri hri kau dtg nk cita ape-2 kat aku dek ;( Skrg? Haram lah weyy. Betul lh, sejak lu ada awek lu, apa tuh nama, Alysha , lu lupa sama akk -.- Eh tu pun akk tktau lh lu single ke double skrg. Status mcm single j == Lama tk dgr cerita lu . Nmpk lu pun idakk. Lu mana hilg shial? Hri tu akk cll lu nk ajk lu lepak, fon lu off pulak sakai -.- Lama tk pegi pasa dgn kau, dgr lu bahan akk , story telling dgn kau, maen buai dgn kau -..- Sumpah rindu kau lh adik cina sepet ;(


No comments:

Post a Comment