Because I'm Stupid

Okayy damn! Serabot serabot serabot! Semua nie benda bodoh sial. Skrg nie malam, aku sepatutnya study bukn menghadap lappy bongok nie! Tpi tdi dia text aku, 'bestie' aku tu la! Hahah , kau nyy tdi jumpa dpn tnak pulak ckp semua nie! Diam seribu bahasa sajoii ! Skrg texting, berjela kau explain? LOL, apa kena kau nie ! Okay tdi pegi jumpa my 'bestie' Hahahah how sweet -,-

S untuk dia. Tpi nama dia bukn mula hruf S pun haha ;pp A untuk aku , and N ntuk Nida. Z tu zaty.

S ; Korg nie apahal doh?
A ; Nida, kau setel hal kau dlu .
N ; Blahblah ( setel hal Nida, private kay harap maaf )
Z ; Blahblah ( setel hal Zaty, private kay harap maaf )
A ; Kau kutuk aku belakang aku apa lagi?
S ; Manada aku ktuk kau. Aku lepak je dgn diorg tpi aku tkde pulak kutuk kau.
A ; ( gelak, haha) Ty, kau ckp sikit apa yg kau dgr.
A ; ( tk smpt dia ckp , aku dah ckp hahah than sbr je ny ) Kau ckp lpas aku coup dgn _____ , aku makin gedik eayy? Ohhh, memg aku sorg je gedik! Semua org tk gedik hahah
N ; ( gelak hahaha )
A ; Aku tk sangka kot kau mcm nie. Kiteorg percaya kau tpi kau buat cenie kt kiteorg.
A ; Kau ckp kt diorg, tyah nk perli kt fb sgt. Jumpa aku dpn-2 kalau betul tk puas hati.

Kay then blah. Weyyy kawan! Aku tahan je nk tggi suara dgn kau tdi kau tau tk?! Aku kawal lagi suara aku! Aku pk kau bestie je! Kalau tk pk kau penah rpt dgn aku, tgn aku on je nak naik kau tau? Nie kau text ckp kau pk lagi mmbe , kau still tnak ngaku kau kutuk aku ke babe?! FFFF LAHHHH . Ngaku sajoiii lah. Aku sedih kot pk psal kau. Nk nges aku hahah NAK okay tk nges pun lagi ! Kita penah rpt kan babe? Kita penah share story sama-2 , kita penah pegi saloon sama-2, kita penah blabla semua lah! Kau text aku ckp kita jarang lepak, tkde privacy jadah apa?! Kau yg tk lepak dah! Kt skolah kiteorg je cri kau! KAUU?! Susah cri kiteorg, tkde mmbe cri kteorg eee pegi mampos! Ehh, ckp psal teddy bear? LOL, kau ingat lagi kes tu? Kau simpan lagi ke teddy bear tu? Hahahah so sweet lh kalau kau simpan lgi :D Aku penah nges sbb kau time f1, ingat? HAHAHA kita kamcing kan dlu? Sangat weh sangat. Tpi skrg? HANCUS semuanya!

Persahabatan kita nie tkde makne bg aku kalau kau tk jujur dgn aku and kalau kau kutuk aku belakang pun! Kau tknak memb dgn aku, kau malu memb dgn aku, kau ckp sajoi! Hilg kau, tk bermakna aku hilg mmbe aku yg lain! Aku bukn tk kesah hilg mmbe, kisah kot. Tpi kau tu, kau pegi jelah dgn diorg weyy! Diorg kan perfect, gangster besarrr! Tkkan tknak ikut diorg kan? Aku nie ape je? Dah ahh tk sedar diri, pemusnah, perosak, GEDIK pulak tu ahahahah :D Ahaha babe, jujur aku ckp. Aku syg kau. Even kite jarang lepak dlu, aku syg kau kot. Aku berharap yg kita boleh lepak mcm dlu tpi bila dah jd mcm nie?! Kau ingat aku nk berharap lg?! Ehh silap lah kan. Nida dah mcm keras hati gila dgn kau, aku still ksian jugak dgn kau. Maybe kau pun tersepit kan? Al-maklumlahh bf kesayangan kau pun geng ganster besar tuh kan :D Puih -,- Gangster besar celah mana kalau berani dgn pompuan and budk f2 jea ?! Berani kt fb pulak, korg dah ah laki. Mcm bapok -,- Dpn-2 tanak pulak jumpa aku cite apa tk puas hati. Tkkan aku nk cri korg kan? Korg kan lakii ! Jgn jdi pengecut. Kalau perempuan aku terima lagi. Ehh smbung. 'Bestie' , bodoh kan aku percaya kau? Aku seriously tgah stuck and tktau nk buat apa dgn kau :')

No comments:

Post a Comment