Smashing Like a Wave


Hi hi hi. Cheers to the weeeeekend! Esok dah Ahad, alohh :/ K tk, nie nk cerita satu benda :p Benda ni pun act dah genap seminggu terjadi ahahahar. Terasa nk cerita benda nie sbbb en ennnnnn tadi pukul 9 mcm tu lepak dpn rumah Nida aw. Ye haaa malam lah tkkan pagi. Paling bangun pkul 9. Eh senanye hari nie sch ganti tpi tk lah saya dtg kan :) K haa lepak je lah dpn rumah Nida tu kan, jpg nmpk ramai gila tunda moto hri nie. Hahaha gentle teringat benda minggu lepas. Ipan, aku cerita eh? ;p

K minggu lpas. Hari yang sama iaitu hari Sabtu. Aku lepak dgn Nida, Ipan and Syameer. Lepak lepak lepak. Pkul 11 mcm tu baru gerak balik. Jpg Syameer punya motor nie ( irfan punya motor act ) banyak mati tengah jalan. Ahaha, then sampai time nie, Syameer dah jauh gila kt belakang. Aku dgn Ipan tunggu tk dtg-2 gak.Then call, dia ckp minyak hbis dkt Selatan 2 tu haa, dkt dkt rumah Alip Omey. Hahahah pegi pegi dkt dia, aku gelak gila babi je :b Ingt ke moto mati tkleh start, lek lek minyak habis. Paling nais. Ahaha then tunda pegi Petronas. Syameer syameer, lawak ah kau nie :b Gelabah gila dia tknk tunda apa bagai. Sepak kau kang, haha mcm bapok bak kata Irfan. Sampai sampai rumah je dah 1145. Hahaha.

Tu je ah aku nk cerita senanye :b Mengimbas minggu lepas. Hahaha. Btw sekarang aku buat fake relay dgn Ipan. OMG siapa percaya bodoh k. Kiteorg bestie sampai mampos k sampai mampos. Saya sayang IMAN saya je, harap maklum <3 Eh Iman siapa lak en? Hahahaha k sesiapa je ah. Bye :b

No comments:

Post a Comment