Happy Eid 4

Hiii ~~ hoho ini post ke4 pasal raya untuk tahun ni. ( but still boring eid ever )

Harini bangun. Mandi. Mkn. Lol ok booooring. Mama & semua pegi shah alam -.- Aku nk fllow tk boleh sbb nk kena pegi rumah nida kan. Ughh. Tk senanye tk kisah pun :p lgpun mama pegi rumah CikNa tu melepak je bukannya openhouse ke pe. Nk dekat pkul 1 mcm tu hujann lebat. Shera sampai sampai je kuyup. Aha senanye dia dtg sbb nk bwk aku g rumah dia, dia suruh tlong remove kan timeline sbb dia tk reti buat zz. Kan hujan so lepak dlm sejam jugak ah kt rumah aku. Haha brcerita mcm apa je, pasal makhluk halus ngok hahaha gentle tk boleh bla (Y) Dah la hujan, haiya seram sejuk je.

Pastu gi rumah shera bila hujn dh benti tu. Senanye tkde lh benti, renyai la. Aha pegi ah remove timeline tu. Haha segan je aku. Nseb ahh kira mmbe gak ngan syam tu. Ni klau dah satu family tk knal, lg segan ckp kau.. k pastu gerak rumah nida dgn farah, hisyam & shera. Dtg dtg org tkde lg lol seronok. Yg lwak tu pe aw, aku bawak camera, dlm camera tu ad gmbr aku dgn shera & gmbr aku dgn iffat je lol nais (Y) Blablabla haa pastu shera bla lepak dgn wawan dia hahah. Ramai tau tk caye aku dgn shera dh baik, dlu kawkaw gaduh. Skrg ngam mcm adik beradik katanya. Haha pernah dgr tk org ckp 'mula mula musuh nanti baik' haa itulah cerita dia :p Ramai gak ckp aku fake j ni -.- eh pak ang, aku ikhlas k.

Ok then nk dkt pkul 5 something pegi rumah Iffat. Haha heboh gila diorg ni kt rumah iffat. Tiba tiba jd hyper active smcm sampai tumpah airr. Yg iffat tu terokk kena bahan dgn dorg ahaha apak kesiannye lh iffat. Tpi aku tumpang gelak gak ah hahah. Seronok tu bukn apa, iffat ni pun satu, diam sgt kan dah terok kne bahan. Lpas rumah iffat tu kiteorg g rumah Kjyma. Tk mkn pun, mkn aiskrim j haha. Jumpa hana (farhana roslee) kt situ. Ahh i miss hanaa oredi, pdahal tk sampai sebulan pun lg dia kluar sch tu. And guess what, muazzam ckp folio acc dia dah sampai buku tunai. Dem -,-jauh lg siot aku punya :( sedih pedih..

Ok lpas rumah kjyma kiteorg ( aku & mimi) balik rumah mimi. Lpak sampai pkul 8 then gerak rumah nida balik. Balik tu pkul 11 something , aimanzafaren, alip, mimi & sape tah lg sorang ank latip mana tah hntr. Lol hehe tq guys. Senanye en.. aku nede mood sgt ni. Tahh sbb mulut mmbe, aku terase -.- ckp dia mcm tk bertapis lgsg kot. Haih. Gentle lh ni first time sentap gila babi. Nk kata gurau tk mcm gurau haih tah. Rasanya bnde bnde mcm ni tk perlu pun gtau sumpah sakit hti gila. Bajet okay je td padahal dalam hti dh mcm ehh siall gilaa mulut dia ni. Haih sumpah weh sentap, tak tipu (Y) babi. Haih bye.

2 comments:

  1. Dinie tipu jea , semua cerita nie tak betul . Muaahhahahaha :DD

    ReplyDelete