Bestie? :'{

Imissyou dude :'( Yes I really do. Aku benci doh tgok bestie laki perempuan skrg ;'( Aku geram, aku benci ahh aku sedihh . Aku jealous :'(( Sbb aku dah tk ada bestie laki doh. Ajim Amin? Mcm haram lhh. Ajim mcm pukimak haram lancau. Tkhbes-2 cri pasal . Aku benci dia skrg, gentle. Tpi kau? Aku tk boleh benci kau dohh . Padahal kau bnyk sgt buat aku sakit hti sebenarnyaaa :'{ Pelik kan? Aku rindu gila weh kat kau. Smlm kau miss cll aku kenapa? Aku misscll blek kau trus diam kan? Aku dah delete num kau tpi aku still engat num kau weyhh :{{

Aku tk suka tgok mana-2 budk perempuan jalan dgn bestie laki dia dkt skolah. Aku dengki wehh aku jealous :( Aku dah kehilangan kau kan? Sumpahh menyakitkan wehh :'( Aku tanak org laen rasa mcm mana hilg bestie nie sbb tu aku pujuk Wan suruh baek dgn Sheira. And diorg dah baek lah kot. K aku jealous sgt dgn diorg :[ Bukn jealous sbb Sheira slalu rpt dgn Wan tpi sbb diorg bestie wehh diorg bestiee bagoss :'[ Aku tk boleh lhh. Petg-2 kalau boleh nk jea hrihri aku round selaseh. Tgok kau skate ;') Even dri jauh, even tk dpt tegur kau pun tkpe ah :'((

Kau tau tk aku rasa janggl sgt. Sbb, hri tu aku nmpk kau, kau nmpk kau. Tmpt kita dkt-2 je pung, tpi kita tk bertegur kan? Cuba kalau skrg kita rpt lgi.... :'( Aku nk duduk sebelah kau dlm makmal, nk dgr kau nyanyi. Aku rindu semua tuh gilaaaa lah bodo :/ Relationship aku dgn kau memg dah tk boleh mcm dlu kea? Memg dh tk boleh diselamatkan ke weh? Ya Allah, hri hri aku doa aku boleh rpt dgn kau balek :'/

Tkde spe faham aku weh. Diorg tk paham how much i miss youu dude :'( Diorg tk rasa. Sumpah tkde spe pun faham weh. Even Dkna pun tk boleh faham ap yg aku rasa . Aku tktahu nk buat apaaa bg aku chill blek :| Aku nk mcm dlu dgn kauuu tpi kau ego, aku pun sama. Apa pun tk bolehh :'{


No comments:

Post a Comment